Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
<<
 
 • Johannes von Borstel (1988) werkte als student jarenlang op een eerstehulppost. Net als Giulia Enders (bekend van De mooie voedselmachine) heeft hij de Duitse Science Slam gewonnen. Nu is hij cardioloog in opleiding. Zijn hobby's zijn cabaret, zingen en slammen.
    Auteur
 • Iris Boter ging na de kunstacademie als illustrator en schrijver aan de slag. Inmiddels heeft ze meer dan honderd boeken geïllustreerd en tientallen boeken geschreven.
    Auteur
 • Steinar Bragi (Reykjavik, 1975) is schrijver van proza en poëzie. De Hooglanden werd genomineerd voor de Nordic Council Literature Prize en betekende zijn internationale doorbraak.
    Auteur
 • Jan Bregman werkt al ruim veertig jaar als moestuinmeester op de H.C. Vinkschooltuin. Het is de oudste schooltuin van Amsterdam, waar jaarlijks zo’n vijfhonderd kinderen les van hem krijgen.
    Auteur
 • Annemarie van den Brink wilde schrijver, (zwem)juf of filmster worden. Het werd chrijver. Ze studeerde Algemene Letteren en Taalbeheersing Nederlands in Utrecht en heeft ruim dertig boeken geschreven. Ook is ze docent creatief schrijven en ontwikkelt ze lesmateriaal over taal.
    Auteur
 • Fausto Brizzi is een Italiaanse scenarioschrijver, regisseur en producent van bitterzoete romantische tv-comedy’s. Zijn werk is vooral geliefd vanwege het onbetwistbaar Italiaanse levensgevoel en de sterke psychologische diepgang. Zijn debuutroman 100 gelukkige dagen – een grappig, wijs en ontroerend verhaal – zal de basis vormen van een grote publieksfilm. 
    Auteur
 • Dan Brown is een van de succesvolste thrillerauteurs van het moment. Hij brak wereldwijd door met zijn thrillers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie, Het Verloren Symbool en Inferno. September 2016, dertien jaar na het fenomenale, internationale succes van De Da Vinci Code, verschijnt  een Young Adult versie voor 13+ van deze wereldwijde bestseller. Als...
    Auteur
 • Pierce Brown groeide op in zeven verschillende staten. Na zijn studie politicologie en economie, en verschillende banen, verkocht hij in 2012 de rechten voor het eerste deel van De Mars Trilogie. Sindsdien is hij fulltimeschrijver.
    Auteur
 • Gemma Burgess is geboren in Australië. Ze groeide op in Hong Kong en Singapore en werkte tien jaar als copywriter in de reclamewereld in Londen.
    Auteur
 • Jessie Burton (1982) studeerde aan de universiteit van Oxford en The Central School of Speech and Drama. Ze werkte zeven jaar als secretaresse en actrice in Londen. Ondertussen schreef ze haar debuutroman Het huis aan de Gouden Bocht, waarvan de vertaalrechten al voor de publicatie van het boek verkocht werden aan dertig landen.
    Auteur
 • Garth Gallaghan weet niet hoelang hij nog te leven heeft. Maar hij weet een ding zeker: hij zal elke dag een persoonlijk briefje aan zijn opgroeiende dochter schrijven. Voor mijn dochter (Napkin Notes)is een ontroerende inspiratiebron voor alle vaders. Garth spoort iedereen aan contact te maken met zijn kind, op wat voor manier dan ook: praten, bellen, appen - of briefjes schrijven. Callaghan woont in Virginia (VS) samen met zijn vrouw Lissa en zijn...
    Auteur
 
<<