Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
<<
 
 •   Auteur
 • Matthias F. Mangold is een onafhankelijke food journalist en runt al jaren een kookschool. Hij heeft een reeks succesvolle kookboeken op zijn naam staan. Het is zijn missie om iedereen liefde voor het koken van alledag bij te brengen en daarbij richt hij zich met name op jongeren.
    Auteur
 • Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken.
    Auteur
 • Juliet Marillier is de auteur van de Trilogie van de Zeven Wateren. De auteur vertelt over zichzelf en de Trilogie van de Zeven Wateren. 'Ik ben geboren in Dunedin, Nieuw Zeeland, een stad waar de invloed van de Keltische immigranten nog steeds sterk voelbaar is. Ik groeide op met Schotse en Ierse verhalen en muziek om me heen, dus het is niet verbazingwekkend dat ik grote affiniteit heb met geschiedenis en folklore. De lijnen van de traditionele vertelkunst...
  (27-07-1948) Auteur
 • Alex Marshall is het pseudoniem van de Amerikaanse auteur Jesse Bullington, die hiervoor verschillende boeken publiceerde in andere genres. Bullington heeft ook een aantal jaar in Nederland gewoond.
    Auteur
 • George R(aymond) R(ichard) Martin (1948) werd geboren in Bayonne, New Yersey. In zijn vroege jeugd schreef hij al korte verhalen, op de middelbare school levered hij bijdragen aan de comic-fanzines. Zijn eerste, geaccepteerde korte verhaal, The Hero, dat hij schreef als student, verscheen...
  (20-09-1948) Auteur
 • Het thrillerdebuut van Becky Masterman, Route 66 Killer, verscheen in 11 landen en was finalist voor de Edgar Award, de CWA Gold Dagger, de ITV Thriller Award, de Macavity Award, de Barry Award, de Audie Award en de Anthony Award.
    Auteur
 • Courtney Maum is de auteur van het hilarische I Am Having So Much Fun Here Without You. Ze publiceerde verder o.a. in The New York Times, Tin House en op Buzz Feed. Ze bedenkt productnamen voor M.A.C. Cosmetics. Maum woont in Connecticut met man en dochter.Foto: Colin Lane
    Auteur
 • Val McDermid, international bestsellerauteur, werd voor haar thrillers meermalen bekroond en ontving zelfs de Diamond Dagger Award voor haar gehele oeuvre. Haar bekendste thrillerserie, met Tony Hill en Carol Jordan, is voor tv verfi lmd als The Wire in the Blood.
    Auteur
 • Laura McVeigh zet zich in voor mensenrechten en specifi ek voor educatie voor meisjes. Ze was directeur van The Global Girls Fund en tevens van Pen International, een wereldwijde schrijversorganisatie. Het huis met de amandelboom is haar debuut.
    Auteur
 • De Engelse psycholoog Guy Meadows werkte in diverse slaapklinieken en is de oprichter van The Sleep School in Londen. Hij merkte dat de gebruikelijke slaapherstelmethode (cognitieve gedragstherapie) slecht werkt en deed onderzoek naar nieuwe manieren om van slaapproblemen af te komen. Meadows is auteur van Slaap als een roos (Sleep well every night), waarin hij een compleet andere slaapmethode uiteen zet.
    Auteur
 
<<