Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
<<
 
 •   Auteur
 • Vanuit het niets werd Ann Leckie met Het recht van de Radch de meest bekroonde sf-auteur ooit; ze won o.a. de Hugo Award en de World Fantasy Award.‘De romans van de Amerikaanse sciencefi ctionschrijfster Leckie behoren tot het beste in hun soort.’ NRC Handelsblad
    Auteur
 •   Auteur
 • Constance Leisure is een Amerikaanse schrijfster die jarenlang in Frankrijk heeft gewoond. Na een trip door de Provence stuitte ze op een oude boerderij in een wijndorp in de Vaucluse. Stukje bij beetje werd het huis het centrum van haar familieleven. Nu woont ze deels in Frankrijk, deels in Connecticut. Amour Provence is haar...
    Auteur
 • Jem Lester is leraar Engels en mediastudies op een middelbare school. Hij heeft twee kinderen, waarvan eentje een ernstige vorm van autisme heeft.
    Auteur
 • Martijn Lindeboom (1971) is schrijver, jurist en Taekwondo-instructeur. Lindeboom is voorzitter van de Stichting ter bevordering van het fantastische genre en redacteur bij Hebban Fantasy.
    Auteur
 • Frénk van der Linden (1957), journalist en schrijver, maakte de afgelopen 30 jaar interviews, reportages en documentaires voor o.a. NRC Handelsblad,Nieuwe Revu, NPS-radio (Kunststof) en NCRV-televisie. Hij geldt als één van de beste interviewers in Nederland.  Zijn bundels Tot op het bot en Laten we eerlijk zijn(Uitgeverij L.J. Veen) werden meermalen herdukt. In 2007 verscheen God, geld, macht...
    Auteur
 • Jolanda Linschooten is avonturier en hardloper Ze heeft een reeks reisboeken op haar naam staan en houdt presentaties en lezingen over haar tochten. Daarnaast is ze fotografe. Niet de race maar de reis is haar eerste boek, waarin ze vertelt wat rennen met haar doet: een bevrijdend, inspirerend verhaal. 
    Auteur
 • Henri Loevenbruck is een Franse schrijver, zanger en componist. Hij schrijft thrillers en fantasy-romans en is in meer dan vijftien talen vertaald. Als songwriter schrijft hij niet alleen liedjes voor zichzelf, maar ook voor andere Franse artiesten. Loevenbruck werd in Europa wereldberoemd met de boeken van Het Geheim van de Witte Wolvin.
  (21-03-1972) Auteur
 
<<