Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
<<
 
 • Tjerk Lammers werkt al vijfendertig jaar in de muziekindustrie als medewerker bij platenmaatschappijen in Hilversum en Londen, als popjournalist in Amsterdam en Los Angeles, en als manager van een tiental nationale en internationale rockbands. Lammers is ghostwriter van Iron Man, de autobiografie van Black Sabbath-gitarist Tony Iommi. Hij is getrouwd met zangeres Manuëla Kemp en woont in Amsterdam.
    Auteur
 • Vanuit het niets werd Ann Leckie met Het recht van de Radch de meest bekroonde sf-auteur ooit; ze won o.a. de Hugo Award en de World Fantasy Award.‘De romans van de Amerikaanse sciencefi ctionschrijfster Leckie behoren tot het beste in hun soort.’ NRC Handelsblad
    Auteur
 •   Auteur
 • Jem Lester is leraar Engels en mediastudies op een middelbare school. Hij heeft twee kinderen, waarvan eentje een ernstige vorm van autisme heeft.
    Auteur
 • Martijn Lindeboom (1971) is schrijver, jurist en Taekwondo-instructeur. Lindeboom is voorzitter van de Stichting ter bevordering van het fantastische genre en redacteur bij Hebban Fantasy.
    Auteur
 • Frénk van der Linden (1957), journalist en schrijver, maakte de afgelopen 30 jaar interviews, reportages en documentaires voor o.a. NRC Handelsblad,Nieuwe Revu, NPS-radio (Kunststof) en NCRV-televisie. Hij geldt als één van de beste interviewers in Nederland.  Zijn bundels Tot op het bot en Laten we eerlijk zijn(Uitgeverij L.J. Veen) werden meermalen herdukt. In 2007 verscheen God, geld, macht...
    Auteur
 • Henri Loevenbruck is een Franse schrijver, zanger en componist. Hij schrijft thrillers en fantasy-romans en is in meer dan vijftien talen vertaald. Als songwriter schrijft hij niet alleen liedjes voor zichzelf, maar ook voor andere Franse artiesten. Loevenbruck werd in Europa wereldberoemd met de boeken van Het Geheim van de Witte Wolvin.
  (21-03-1972) Auteur
 • Sophia Loren werd op 20 september 1934 geboren als oudste dochter in een straatarm gezin in Napels. Ze groeide uit tot de meest geliefde filmster ter wereld. Tegenwoordig geldt ze als een van de grootste iconen van de filmgeschiedenis. Ze kreeg een Oscar voor beste actrice in de film La Ciociara en werkte met grootheden als Vittorio De Sica, Marcello Mastroianni, Cary Grant, John Wayne, Anthony Quinn, Peter Sellers en vele anderen.
    Auteur
 • Sabri Louatah is een jonge Franse schrijver die in één keer zijn naam vestigde met De wilden. Hij verovert nu de wereld met deze serie, die door pers en lezers unaniem juichend is ontvangen. Foto: Jean-Luc Bertini
    Auteur
 
<<