Auteurs en illustratoren

Enkele bekende auteurs en illustratoren uit het kinder- en jeugdboekenfonds van LS zijn Pieter Feller en Natascha Stenvert, André Kuipers en Piet Paris, Manon Sikkel, Marlies Slegers, Govert Schilling, Sander Koenen, Floortje Zwigtman en Manon Spierenburg.

 
<<
 
 • Darcy Lazar (21) en Jade den Adel (21) komen uit Delft en zijn al zeven jaar vriendinnen. Ze zijn razendpopulair op YouTube en geven seksuele voorlichting zoals ze het vroeger zelf graag gehad zouden willen hebben. Elke maandag, woensdag en vrijdag plaatsen ze nieuwe filmpjes op YouTube.
    Auteur
 • Martijn Adelmund (1977) studeerde Taal- en Cultuurwetenschap in Utrecht. In 2014 verschenen van zijn hand Heksenwaan en Heksenkind, samen met Iris Compiet, waarvoor ze beide keren een Hebban Award wonnen. Momenteel treedt Adelmund op als stadsdichter van Wageningen. 
    Auteur
 • Yael Adler (1973) is een Duitse huidspecialiste met een eigen praktijk. Ze is een begenadigd spreker, die vaak optreedt in Duitse en Engelse tv- en radioprogramma's. De huid is haar eerste boek voor een groot publiek. Vóór publicatie is het al een internationale hit (vertaalrechten verkocht aan 15 landen).
    Auteur
 • New York Times bestellerauteur Lara Adrian werd van jongs af aan gefascineerd door het werk van Bram Stoker (Dracula) en Anne Rice, een invloed die haar inspireerde tot het schrijven van de boeken van Middernacht. Met wereldwijd succes. Haar boeken werden in 14 landen vertaald en zijn in Europa inmiddels al meer dan vijf miljoen keer verkocht. Lara Adrian woont met haar echtgenoot in New England, in de vs.
    Auteur
 • Lloyd Alexander werd in 1924 geboren in de Amerikaanse stad Philadelphia. Hij is altijd in die buurt blijven wonen, behalve tijdens de Tweede Wereldoorlog. Toen werd hij door het Amerikaanse leger voor een opleiding naar Wales gestuurd en later ging hij in Parijs bij de spionageafdeling van het leger werken. Na de oorlog bleef hij in Parijs hangen. Hij studeerde er aan de Sorbonne universiteit en ontmoette er zijn latere vrouw, Janine. Alexanders eerste gepubliceerde...
    Auteur
 • Steve Alten (Philadelphia, 1959). Toen hij in de jaren negentig zijn baan kwijtraakte, besloot Alten zich op het schrijven te storten. Zijn avontuurlijke thrillers oogsten inmiddels wereldwijd succes. Kijk ook op www.Stevealten.com
    Auteur
 • Eric Ambler (1909 -1998) werd in de jaren dertig beroemd met zijn intense en originele thrillers. In 1957 vertrok hij naar Hollywood. Hij schreef er enkele filmklassiekers, waaronder A night to remember en The Cruel Sea, waar hij een Oscarnominatie voor kreeg. Ambler was getrouwd met Joan Harris. Zij schreef veel scenario's voor Alfred Hitchcock.
    Auteur
 • Kate Andersen Brower is een voormalig Witte Huisjournalist. Ze kwam op het idee voor dit boek toen ze werd uitgenodigd voor een perslunch bij Michelle Obama en merkte dat ze perfect bediend werd door mensen die zich ‘onzichtbaar’ opstelden. Het gaf haar een Downton Abbey-gevoel en ze vroeg zich af: Wie zijn deze mensen en hoe zou het dagelijks leven eruitzien in het Witte Huis?
    Auteur
 • Josephine Angelini is geboren in Massachusetts en was de jongste van acht kinderen. Ze studeerde theater aan de Tisch School of Arts, New York University. Vervloekt was haar droomdebuut. De serie is inmiddels aan 23 landen verkocht en won in Duitsland twee keer de Reader's Choice Awards.
    Auteur
 • Thom Arisman is freelancejournalist, in de dertig en single. In tijdschrift Flair schrijft hij de razend populaire en nu al legendarische column 'Thom', over zijn leven als single, met alle bijbehorende ups en downs. Hij is openhartig, geestig én heeft inzicht in de vrouwelijke psyche. In dagblad Metro schrijft hij tweewekelijks op de dinsdagse dating-pagina de column Beroep: Single.
    Auteur
 • Lara Avery wilde rechten gaan studeren, maar kwam algauw tot de ontdekking dat ze liever schrijft. Onlangs schreef Booklist dat Lara ‘een stem is om in de gaten te houden’. Ze woont in Minneapolis (Minnesota), waar ze schrijft voor het literaire tijdschrift Revolver.
    Auteur
 •   Auteur
 
<<