Warcraft: nu in de bioscoop en boekwinkel

  •   
Warcraft_boek

Fans hebben er even op moeten wachten, maar de eerste Warcraft-film is nu te zien in de bioscoop! 

Warcraft is gebaseerd op de gelijknamige game van Blizzard Entertainment en vertelt het verhaal van de eerste kennismaking tussen mens en orc.
In de boekwinkel kun je nu terecht voor twee exclusieve Warcraft-boeken: Warcraft – Durotan vertelt het verhaal dat voorafgaat aan de film; Warcraft is het officiële boek van de bioscoopfilm.

 

 

 

Warcraft: Durotan is het verhaal dat voorafgaat aan die film

In de wereld van Draenor krijgt de sterke en zelfstandige Frostwolf Clan te maken met steeds hardere winters en uitdunnende kuddes. Wanneer Gul’dan, een mysterieuze buitenstaander, arriveert in Frostfire Ridge met de belofte van eennieuw jaaggebied, moet Durotan, de clanleider, een onmogelijk besluit nemen. Kan hij het gebied, de trots en de tradities van zijn mensen achterlaten en zijn volk het onbekende in sturen…? 

Bestel

Warcraft: het officiële boek van de bioscoopfilm

Het vreedzame rijk van Azeroth staat op de rand van de ondergang terwijl haar beschaving een ras van afschrikwekkende indringers tegemoetziet: Orc-strijders die hun stervende wereld ontvluchten om een nieuw thuis te koloniseren. Terwijl de poort die de twee werelden verbindt opengaat, treden legers van beide kanten elkaar tegemoet voor een strijd die hen beide compleet kan uitroeien.Maar aan beide zijden verschijnt een held op het toneel. Allebei op een ramkoers die het lot zal bepalen van hun families, hun mensen en hun thuis. Zo begint een spectaculaire sage over macht en opoffering in een oorlog die vele gezichten kent, en waarin iedereen voor iets vecht. 

Bestel

 

warcraftbanner

 

Bekijk de trailer: