8 mei Moederdag! Heb jij al een cadeau?

  •   
uitgelichte-afbeelding

Zondag 8 mei is het Moederdag. Hét moment om je moeder, dochter, grootmoeder of een moeder in je directe omgeving in het zonnetje te zetten. Naast een ontbijtje op bed, bloemen of een dagje in de sauna geef je natuurlijk een heerlijk boek cadeau. Maar welk boek moet je geven? Hieronder onze Moederdag-tips.

Moederdag-tip 1

Tip voor Moederdag: Jill, Mansell, Lang leve de liefdeDe nieuwste roman van Jill Mansell. Een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven.

Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde.

Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt?

‘Jills boeken zijn altijd een feestje.’  De Telegraaf


Lang leve de liefde 
– Jill Mansell

€ 19,99 (paperback) | € 12,99 (ebook)

Bestel dit boek of download als e-book.

Moederdag-tip 2

Bjork-Doodsvogel

Het politieduo Holger Munch en Mia Krüger keren terug in een psychologisch indringende thriller.

Een tienermeisje is ritueel vermoord en het onderzoeksteam van Munch wordt op de zaak gezet. De bijdrage van superrechercheur Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met zelfmoordneigingen en verslaving. Dan duikt er een verontrustend filmpje op dat nieuwe details prijsgeeft. Ondertussen zit Munchs dochter midden in een emotionele crisis en komt ze in contact met een zeer zieke geest…

‘Na het grote succes van zijn debuut Ik reis alleen levert Samuel Bjørk met De doodsvogel een minstens zo huiveringwekkend vervolg af. ’ Margriet

‘Spannend tot op het laatst. Een nieuwe topauteur is geboren! ’ Wim Krings, Boekhandel Krings

De doodsvogel – Samuel Bjørk
€ 17,99 (paperback) | € 12,99 (e-book)

Bestel dit boek of download het e-book.

Moederdag-tip 3

Moederdag - Crabbe - Nooit meer te druk

Nooit meer te druk van Tony Crabbe is een helder en praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we zijn te druk. Wat Marie Kondo doet voor je huis, doet Tony Crabbe voor je hoofd en je leven.

Onze inbox en to-dolijst puilen uit, veel mensen verwachten iets van ons en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. Maar Nooit meer te druk is geen timemanagementboek, Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek en biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gerichte aandacht op wat je doet.

‘Een boek als Nooit meer te druk zorgt ervoor dat je je bewuster wordt van jezelf en je gedrag. Na het lezen van Crabbes boek kun je nooit meer met goed fatsoen zeggen dat je het druk hebt. ’ AD Magazine

Nooit meer te druk – Tony Crabbe
€ 17,99 (paperback) | € 12,99 (e-book)

Bestel dit boek of download het e-book.

Moederdag-tip 4

Moederdag - WARE_BosEen geraffineerd plot, onverwachte wendingen en een loepzuivere kijk op vergiftigde vrouwenvriendschap. Dit boek beneemt je de adem!

Nora wordt, out of the blue, uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Clare, die ze al tien jaar niet heeft gezien. Is dit een kans om geesten uit het verleden voorgoed te begraven? Ze besluit te gaan, maar wat hooguit een ongemakkelijk feestje zou moeten zijn, eindigt in moord. Nora komt bij in het ziekenhuis, maar ze weet niet meer wat er is gebeurd – of wat ze heeft gedaan…

‘Je bent gewaarschuwd: dit boek is echt heel eng! Na het lezen van deze pageturner over een vrijgezellenfeestje dat helemaal verkeerd afloopt, had ik geen nagels meer over!  ’ Reese Witherspoon

In een donker, donker bos – Ruth Ware
€ 16,99 (paperback) | € 12,99 (e-book)

Bestel dit boek of download het e-book.

Moederdag-tip 5

Moederdag - Brower - De residentieHou je van Downton Abbey en van House of Cards? Dan is dit een boek voor jou.

De residentie van Kate Andersen Brower biedt een unieke en onthullende blik achter de schermen van het Witte Huis. Hoe leeft de bekendste familie ter wereld, die van de president van Amerika? Liefhebbers van alle details uit de Underwood-huishouding en van het upstairs-downstairs gevoel zullen zeker van De residentie genieten.

De residentie is gebaseerd op interviews met (oud)medewerkers van het Witte Huis en bevat vele anekdotes uit de eerste hand.Het boek verschijnt mede ter gelegenheid van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016.

De residentie – Kate Andersen Brower
€ 19,99 (paperback) | € 12,99 (e-book)

Bestel dit boek of download het e-book.

 

Moederdag-tip 6

Moederdag - Wessels - WensdagenDe wensdagen van Patricia F. Wessels is het autobiografische verhaal van haar hippiejeugd. Dit prachtige famili
eportret is een aanrader voor liefhebbers van Judith Koelemeijer en Geert Mak.

Patricia Wessels groeide op in de volkse Jordaan, in het Amsterdam van de jaren 70. In die tijd zijn haar ouders hippies. Het leven van Patricia en haar broertje Lukas zit vol avontuur, maar ook vol onzekerheden en onveiligheid. Na de scheiding van haar ouders blijkt Patricia’s moeder zeer creatief in het leven in armoede. Haar vader komt elke twee jaar een paar maanden ‘thuis’ en speelt zijn rol als vader en held dan met verve. De illusie van een gezin wordt met zorg in stand gehouden.

Wanneer er weer rust en regelmaat komt als haar moeder een nieuwe liefde vindt, vraagt Patricia zich echter af waar haar loyaliteit ligt.

De wensdagen – Patricia F. Wessels
€ 19,99 (paperback) | € 12,99 (e-book)

Bestel dit boek of download het e-book.

Moederdag-tip 7

Moederdag - STEEL - Verloren zoon

Verloren zoon van Danielle Steel vertelt het verhaal van twee broers, en het geheim dat hun band overschaduwt. Peter McDowell komt stukje bij beetje de waarheid over zijn familie te weten.

Door de crisis raakt Peter in een paar dagen tijd alles kwijt: zijn werk als bankier, zijn vermogen, zijn huwelijk. Hij kan nergens meer heen – en hij besluit terug te gaan naar zijn geboorteplaats. Daar woont zijn tweelingbroer Michael, met wie hij lang geleden gebroken heeft. Als Peter de dagboeken van zijn moeder leest, komt geleidelijk de waarheid over zijn familie naar boven. De hereniging met zijn broer heeft schokkende gevolgen. Een familiedrama over twee totaal verschillende tweelingbroers.

Weergaloos mooie familiegeschiedenis. Danielle Steelt je hart.


Verloren zoon 
– Danielle Steel
€ 19,99 (paperback) | € 12,99 (e-book)

Bestel dit boek of download het e-book.