Bookstore Day 2017

  •   
logo

Op 29 april 2017 vindt de eerste Nederlandse editie van Independent Bookstore Day plaats. Bookstore Day staat in het teken van de boekwinkel, want een boekwinkel is meer dan een winkel. In de boekwinkel lezen we, kijken we en vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding geraakt. Daarom vinden er verschillende activiteiten op deze dag plaats en kun je speciale uitgaven kopen.

Een paar van onze eigen auteurs zijn ook actief tijdens Bookstore Day:


Thomas Olde Heuvelt
is van 11.00 tot 12.00 uur aanwezig in boekhandel Buitelaar Breda waar hij zijn werk signeert.
Vervolgens reist hij naar Eindhoven waar hij van 13.30 tot 14.30 uur geïnterviewd wordt in boekhandel Van Piere in Eindhoven. Uiteraard signeert hij ook zijn boeken!
Tenslotte is Olde Heuvelt aanwezig in boekhandel De Wingerd in Gorinchem waar hij gaat signeren.

Speciaal voor Bookstore Day verschijnt er ook een verhalenbundel van Thomas Olde Heuvelt genaamd Om nooit te vergeten en zal exclusief bij de boekhandels te vinden zijn die zich hebben aangesloten bij Bookstore Day. Deze verhalenbundel kost slechts €7,50

Wieke van Oordt wordt geïnterviewd over haar boek Vrouwen die vreemdgaan in boekhandel Dekker van de Vegt in Nijmegen. Het interview zal plaatsvinden van 12.00 tot 13.00 uur.

Martin Gijzemijter is aanwezig in boekhandel Stumpel in Almere. Hij zal kort wat vertellen over boek Dichtgedachten en vervolgens signeert hij zijn werk. Hij is aanwezig van 14.00 tot 16.00 uur.

Meester Jan, bekend van Het moestuinboek van meester Jan, gaat over de moestuin vertellen in boekwinkel H. de Vries in Haarlem. Hij gaat spreken van 14.00 tot 15.00 uur.

De drie Surinaamse zusters Moreen, Aretha en Martha Waal (de Surimams), wiens kookboek uit zal komen in het najaar, geven een workshop Surinaams koken in boekwinkel H. de Vries in Haarlem. De workshop vindt plaats van 13.00 tot 15.00 uur.