Simona Sparaco’s Verstrengeling is een prachtige Italiaanse roman voor de liefhebbers van De eenzaamheid van de priemgetallen van Paolo Giordano. 

Verstrengeling gaat over het wezen van de liefde. Die lijkt op een fenomeen uit de kwantumfysica: de tijdelijke verstrengeling van twee deeltjes heeft een blijvend effect. Zo werkt liefde ook volgens Simona Sparaco’s roman Verstrengeling, want als je met iemand samen bent, hoe kort ook, ben je daarna altijd anders. 

Lea en Giacomo zijn elkaars tegenpolen. Zij is goed in talen en communicatie, hij is een gesloten natuurkundige. Na twee mooie perioden verbreken ze voorgoed hun relatie. Toch, na jaren, vlamt in Rome hun passie weer op. Is liefde onberekenbaar? Volgens La Stampa onthult de schrijfster ‘met meesterlijk, afgewogen en nergens overdreven taalgebruik langzaam wat in het hart van een vrouw omgaat’.

€ 19,99 Paperback / softback Op voorraad
  •   

Quotes

‘Met meesterlijk, afgewogen en nergens overdreven taalgebruik onthult Sparaco langzaam wat in het hart van een vrouw omgaat.  ’ - La Stampa

‘Intense, boeiende en ontroerende roman.  ’ - Tana

‘Een liefdesgeschiedenis met een complex en onverwacht einde.  ’ - Gioia

‘Pakkend verhaal waarin de karakters, emoties en gebeurtenissen diepgaand en indringend, vanuit een spiritueel perspectief worden beschreven in mooie, heldere bewoordingen. ’ - NBD Biblion

ISBN
9789024575633
Pagina's
368
Gepubliceerd
28-04-2017
Genre
Vertaalde literaire roman, novelle
Leesfragment