Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
<<
 
 • Ayn Rand (1905-1982) is een invloedrijke schrijfster en filosofe. Ze werd geboren in Sint-Petersburg. Als opgroeiend meisje zag ze de negatieve kanten van de Russische revolutie. Na haar afstuderen emigreerde ze in 1926 naar de Verenigde Staten, in haar ogen het land waar een individu zichzelf kan zijn. Wereldberoemd werd ze na het verschijnen van haar magnum opus De eeuwige bron, een boek waarover velen zeggen: ‘Dit boek heeft mijn leven veranderd.’
    Auteur
 • (01-01-1900) Auteur
 •   Auteur
 • Jason Rekulak (1971) is uitgever van Quirk Books en was daar verantwoordelijk voor het succes van onder meer De bijzondere kinderen van Mevrouw Peregrine.
    Auteur
 • Morgan Rhodes wilde altijd al prinses worden – maar dan wel het type dat kan zwaardvechten en prinsen redt van vuurspuwende draken en duistere tovenaars. Gelukkig koos ze voor een veiliger beroep: ze werd schrijver.
  Naast haar werk is Morgan dol op fotograferen, reizen en reality-tv. Onder het pseudoniem Michelle Rowen schreef zij al enkele paranormale bestellers. Rhodes woont en werkt in Ontario, Canada. De Wraak van de Kroonprinses is haar eerste fantasyroman.
    Auteur
 • Kelly Rimmer woont in Australië, met haar man en twee jonge kinderen. Als ze niet schrijft of leest, dagdroomt ze over schrijven en lezen. Daarnaast heeft ze een baan in de IT-branche. Haar roman Ik zonder jij verscheen in 2015.
    Auteur
 •   Auteur
 • James Rollins is een New York Times bestsellerauteur. Naast schrijver is hij amateur-grotonderzoeker en scubaduiker en studeerde hij af als dierenarts aan de University of Missouri. Momenteel woont en werkt hij als schrijver in Sacramento, California.
    Auteur
 • Femke Roobol (1966) studeerde Italiaanse taal- en letterkunde en werkte als taaltrainer. Eerder schreef ze de succesvolle romans De laatste winter, Springtij en Tropenjaren.
    Auteur
 • Meg Rosoff is geboren in Boston maar verhuisde na haar studie aan Harvard University naar Londen. Ze debuteerde in 2004 met Hoe ik nu leef, een wereldwijde YA-bestseller, waarvan meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht in 36 landen. Voor haar werk ontving ze vele prijzen, waaronder de Guardian Children’s Fiction Prize en de Carnegie Medal.

  In 2016 verschijnen er twee boeken van haar hand: Mij niet gezien...
    Auteur
 • Matthias Rozemond (1962) studeerde Duitse taal-en letterkunde. Op zijn drieëntwintigste begint hij met het schrijven van gedichten, waarvan een aantal geplaatst wordt in uiteenlopende tijdschriften en verzamelbundels. Een eigen bundel (Schepijs op Zomeravonden) verschijnt in 2000. Daarnaast schrijft hij literaire recensies voor o.a Het Parool en vertalingen van onder meer Duitse poëzie.  2007 verschijnt van Matthias Rozemond...
    Auteur
 
<<