Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
 
 • Piet Paris is mode-illustrator en art director van o.a. Harper’s Bazaar. Hij studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Zijn illustraties, die bekendstaan om de karakteristieke, krachtige lijnen, worden al ruim twintig jaar gepubliceerd in nationale en internationale kranten en magazines.
    Auteur
 • De Engelsman Roger Pearce is een internationaal gewaardeerd expert op het gebied van contra-terrorisme. Hij kent de van adrenaline doordrenkte actie in Explsief uit eigen ervaring, en heeft een knaller van een thriller neergezet: bloedstollend, authentiek en hedendaags. 
    Auteur
 • Dr. David Perlmutter is een gerenommeerd neurowetenschapper en directeur van zijn eigen neurologische kliniek in Naples, Florida. Hij heeft verschillende boeken en wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. 
    Auteur
 • Tisa Pescar (1967) schrijft al sinds haar kindertijd. Inspiratie vindt zij onder andere in Oost-Europese volksverhalen en legendes. In haar boeken spelen LHBT-relaties een belangrijke rol. Na de weerwolf en weerwolfvampier romans Alfa en Maire, is De Dochter van de Toragh haar eerste klassieke fantasy-roman.
    Auteur
 • Annabel Pitcher vestigde met haar debuut Mijn zus woont op de schoorsteenmantel in één keer haar naam als YA-auteur. Daarna volgde Onder de ketchupwolken, die in Engeland bekroond is met de Waterstone’s Children’s Prize. In Nederland won dit boek in 2015 de Gouden Lijst. Zwijgen is goudvis...
    Auteur
 • Henk Plenter werkte 43 jaar bij de GGD in Amsterdam. In het kader van de volksgezondheid ruimde hij meer dan 1600 woningen op. Zijn loopbaan en werkervaring zijn uniek in de wereld, en hij is een verteller pur sang. Samen met co-auteur Annemiek van Kessel, vertelt Plenter zijn verhalen in het boek Let niet op de rommel (2013).
    Auteur
 • Núria Pradas (Barcelona, 1954) werkte lange tijd als docente Catalaans en schreef diverse romans. Haar roman Sota el cel werd bekroond met de Carlemany Award. De modezaak baseerde zij geheel op werkelijke gebeurtenissen en feiten, mede dankzij de eigen archieven van Santa Eulalia.
    Auteur
 • Douglas Preston werd geboren in Cambridge, Massachusetts en groeide op in Wellesley, in dezelfde staat. In 1978 studeerde hij af aan Pomona College in Claremont, California. Hij trad in dienst bij het American Museum of Natural History in New York, waar hij veel publicaties van het museum begeleidde. Daarnaast schreef hij acht jaar lang columns voor het tijdschrift Natural History. In 1989 ondernam Preston samen met fotograaf Walter Nelson een reis van duizend...
    Auteur
 • Douglas Preston & Lincoln Child zijn #1-bestsellerauteurs van de Pendergastthrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.
    Auteur
 •   Auteur
 •   Auteur