Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
 
 •   Auteur
 • Pat O'Shea werd in 1931 geboren in het stadje Galway, dat in het westen van Ierland ligt. Ze zegt dat het een goede plek was om op te groeien – dicht bij de zee en bij Lough Corrib en het onbedorven platteland. De oude mensen die zij kende waren heel vriendelijk. Ze namen veel tijd voor kinderen en vertelden haar veel oude verhalen. In 1947 kwam Pat voor een vakantie naar Engeland en ze is er nooit meer weggegaan. Ze woont nu in Manchester en heeft een zoon. Over...
    Auteur
 • De Duitse wetenschapsjournalist Norman Ohler (1970) studeerde culturele wetenschappen en filosofie. Voor dit non-fictiedebuut onderzocht hij veel archieven en bronnen en wist van de gevonden feiten een toegankelijk, gedegen en interessant verhaal te maken. Het is meteen Ohlers internationale doorbraak.
    Auteur
 • Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award met zijn verhaal The Day the World Turned Upside Down. In 2016 brak hij internationaal door met zijn thriller HEX,waarvan de vertaalrechten verkocht zijn aan tientallen landen waaronder de Verenigde Staten, China en Duitsland. Olde Heuvelt woont en werkt in Den Bosch.
  (16-04-1983) Auteur
 • Mark Olshaker werkte samen met John Edward Douglas - een van de eerste profilers van de FBI - aan meer dan zeven van diens boeken over misdaad en psychologie.
    Auteur
 • De Zweedse Nina Olsson is bekend van haar immens populaire blog nourishatelier.com. De wereldwijd bekende blogster is woonachtig in Nederland. Daarnaast is Nina Olsson food art director & fotograaf.
    Auteur
 • Wieke van Oordt (1967) is neerlandica en auteur. Ze woonde eerder in Chicago, Jakarta, Singapore en Engeland. In Engeland begon ze met het schrijven van kinderboeken. Inmiddels woont en schrijft ze in Nederland, en schrijft ze ook voor volwassenen. Vrouwen die vreemdgaan is haar eerste roman voor volwassenen.  
    Auteur
 • Almar Otten (1964) woont met zijn vrouw en twee dochters in Deventer, waar hij bij de gemeente werkzaam is. Hij staat bekend als rasverteller en meesterlijk plotbouwer. Eerder publiceerde hij vier delen in de misdaadreeks De Deventer Moordzaken bij uitgeverij ArtNik. Hierna schreef hij De afstammeling (2011), Blauw goud (2012) en Jeugdzonde (2013), allen met Lineke Tesinga als hoofdpersoon. Blauw goud werd in 2012...
    Auteur
 • Hollie Overton schrijft voor de tv-series Shadowhunters, Cold Case en The Client List. Hollie Overtons vader bracht jaren door in de gevangenis wegens doodslag. Hollie en haar identieke tweelingzus zijn opgevoed door hun moeder. Door haar unieke jeugdervaringen weet ze in Baby doll een authentiek beeld te...
    Auteur