Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
 
 • Marieke Nelissen is illustrator en grafisch ontwerper. Ze werkt met inkt, aquarel, gouache en potlood op papier, en houdt ervan om te experimenteren. Haar werk stond onlangs op de shortlist van de gerenommeerde World Illustration Awards.
    Auteur
 • Juultje van den Nieuwenhof is docente Nederlands en drama. In 2013 won ze de Crimezone YA-schrijfwedstrijd. Sindsdien zijn er twee YA-thrillers van haar hand verschenen: Delete en Disconnect. Naast het schrijven van spannende verhalen voor jongeren maakt ze ook graag scripts voor theaterproducties, die ze zelf regisseert.
    Auteur
 • Alyson Noël woont in Laguna Beach, Californië. Ze schreef eerder romans voor zowel volwassenen als Young Adults waarvan enkele in een aantal talen werden vertaald. Haar serie De Onsterfelijken over Ever en Damen is in 33 landen vertaald en wereldwijd zijn er inmiddels al 6 miljoen boeken van Alyson Noël verkocht. De nieuwe serie Soulseekers belooft al net zo'n succes te worden.
    Auteur
 • Gary Northfield studeerde aan Harrow College, University of Manchester. Sinds 2002 schrijft en tekent hij strips. Gary illustreert en schrijft het liefst over dieren. Hij brak internationaal door met zijn serie over Julius Zebra.
    Auteur
 •   Auteur
 • Paul Du Noyer was ruim dertig jaar actief als pop- en rockjournalist, veelal voor mojo en Q, en interviewde tijdens zijn loopbaan vrijwel elke beroemdheid, van Madonna tot David Bowie, van Pavarotti tot Mick Jagger. Bovendien was hij als tekstschrijver jarenlang verbonden aan de staf van Paul McCartney.
    Auteur
 •   Auteur