Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
<<
 
 • Anne Haakmeester is freelance journaliste en voedingsconsulente, en schrijft al ruim vier jaar op eigentijdse wijze op haar blog www.fannetiek.nl over alle ins en outs op het gebied van voeding, training en het nastreven van de beste shape van haar leven.
  Ze schreef eerder columns voor verschillende healthmagazines, verscheen in verschillende tv-programma's en heeft meer dan 50.000 volgers op Instagram.
    Auteur
 • Linda de Haan studeerde illustratie aan de Kunstacademie in Groningen en ging daarna op pad om zandsculpturen te bouwen. Inmiddels maakt ze veel prentenboeken. Haar debuut Koning & Koning is aan tien landen verkocht.
    Auteur
 • De in Nieuw-Zeeland wonende auteur Daiv Hair is schrijver van meerdere prijswinnende fantasy-reksen, waaronder twee YA series en het volwassen werk De brug der getijden.
    Auteur
 • De Australische Rosalie Ham woont en werkt in Melbourne. Ze geeft schrijf- en literatuuronderwijs. De naaister uit Parijs (The Dressmaker) werd een bestseller in Australië. De roman is verfilmd met Kate Winslet, Judy Davis en Hunger Games-ster Liam Hemsworth in de hoofdrollen. De dochter van de wijnmaker is haar tweede roman.
    Auteur
 • Alwyn Hamilton is in Toronto, Canada, geboren, maar groeide op in Frankrijk. Ze studeerde kunstgeschiedenis in Cambridge. Alwyn spaart graag gebonden boeken, wat niet zo handig is als je vaak verhuist. Ze is zeer actief op social media en onderhoudt intensief contact met haar lezers. 
    Auteur
 • Steve Hamilton won diverse prijzen voor zijn thrillers, waaronder een Edgar Award, een Shamus Award, een Private Eye Writers of America Award, een Gumshoe Award en een CWA Steel Dagger. Deal met de duivel is de start van een zinderende nieuwe thrillerserie.
    Auteur
 • Ule Hansen is het pseudoniem voor de samenwerking tussen het Berlijnse schrijversduo Astrid Ule (Duits) en Eric Hansen (Amerikaans). Ze hebben eerder samengewerkt aan meerdere scenario's en Negendoder is hun eerste thriller.
    Auteur
 • Lex Harding is een van de populairste dj’s van Nederland. In de jaren 60 en 70 werkte hij bij piratenzender Radio Veronica, die vanaf zee uitzond. Hij presenteerde jarenlang de Top 40. Daarnaast stond hij aan de basis van Sky Radio, Radio 538 en tv-zender TMF. In 2011 kreeg hij de Marconi Oeuvre Award.
    Auteur
 • Astrid Harrewijn woont met haar gezin in Hilversum. Ze heeft rechten gestudeerd en houdt zich nu bezig met vertalen en lesgeven.
  In het voorjaar van 2006 deed Astrid mee aan de Jill Mansell schrijfwedstrijd, georganiseerd door het tijdschrift Flair en uitgeverij Sijthoff. Uit meer dan honderd inzendingen werd haar manuscript Ja kun je krijgen uitgekozen als de allerbeste en allerleukste roman. Sindsdien zijn er meerdere romans van haar...
    Auteur
 • Charlaine Harris behoort wereldwijd tot de vijf best verkopende auteurs van de afgelopen jaren. Haar True Blood-romans met Sookie Stackhouse in de hoofdrol verschijnen in 34 landen en zijn wereldwijd meer dan 20 miljoen keer verkocht. 
    Auteur
 • John Hart (1965) is de enige auteur die in opeenvolgende jaren een Edgar Award won. Eerdere titels als Het ijzeren huis en Onschuld waren wereldwijde bestsellers en er werden al meer dan 2 miljoen van zijn boeken verkocht. Juni 2016 verschijnt zijn nieuwe thriller Weg zonder genade. 
    Auteur
 • Jessie Hartland is kinderboekenillustrator, kunstenaar en schrijver. Ze heeft een aantal geïllustreerde kinderboeken gemaakt en een graphic biography van Julia Child: Bon Appetit! The Delicious Life of Julia Child, ter gelegenheid van Childs 100e geboortedag. Hartland woont in New York.
    Auteur
 
<<