Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
<<
 
 • Stephanie Garber wilde altijd al ontdekkingsreiziger worden, tot ze zich realiseerde dat er niet veel meer te ontdekken viel. Daarom bedenkt ze nu haar eigen fantasiewerelden. Naast het schrijven geeft ze les en blogt ze voor Pub(listing) Crawl.Het zwarte hart is haar meeslepende debuut.
    Auteur
 • Marguerite van Geldermalsen, kind van Nederlandse ouders uit respectievelijk Rotterdam en  's Gravesande, groeide op in Nieuw-Zeeland. Na haar studie verpleegkunde ging ze samen met een vriendin op wereldreis, een reis die hen ook naar Jordanië bracht. In 1978 trouwde ze er met Mohammad Abdallah, met wie ze drie kinderen kreeg. Sinds het overlijden van haar man in 2002 woont Marguerite van Geldermalsen afwisselend in Petra en in Nieuw-Zeeland.
  (01-01-1900) Auteur
 • Wilma Geldof werkte jarenlang in de geestelijke gezondheidszorg en bij de Raad voor de Kinderbescherming. In 2001 verscheen haar eerste kinderboek. Sinds 2010 is ze fulltime schrijfster, columniste, en docent schrijven bij onder andere ScriptPlus. Met haar YA-roman Elke dag een druppel gif won ze in 2015 de Thea Beckmanprijs, en in 2016 verscheen het kinderboek Ollie en het kronkeldier. 
    Auteur
 • Stella Gemmell zette haar eerste stappen op schrijfgebied met het plegen van research voor haar man, bestseller-auteur David Gemmell, wiens naam voortleeft in de David Gemmell Legend Award. Gaandeweg schreef ze mee aan zijn boeken en voltooide op eigen kracht zijn laatste boek. Hierdoor geinspireerd schreef zij De Stad, dat ongetwijfeld geldt als het begin van een roemrijke schrijverscarrière.
    Auteur
 • Nina George(1973) brak door met de roman De boekenapotheek aan de Seine, die een Spiegel- en New York Times-bestseller werd. Ze woont met haar man, die eveneens schrijver is, afwisselend in Bretagne en Berlijn. Het hotel aan het einde van de wereld is haar tweede roman die in Nederlandse vertaling is verschenen en in 2016 volgde Duizend kleuren blauw, haar derde roman. 
    Auteur
 • Bill Gifford is een Amerikaanse journalist die veel publiceert op het gebied van wetenschap, sport en gezondheid. Hij is een fervent fietser, skiër, hardloper en eter. Zijn grootmoeder Doris werd bijna honderd - zo oud wil hij ook worden. Minimaal! 
    Auteur
 • Martin Gijzemijter is schrijver en zelfstandig ondernemer. Hij beheert de succesvolle sites dichtgedachten.nl en vijftwaalf.nl (Sinterklaasgedichten-service). Hij gaf eerder in eigen beheer drie dichtbundels uit.
    Auteur
 • De Engelse Guinevere Glasfurd schreef bekroonde korte verhalen. Haar debuutroman De woorden in haar hand is gebaseerd op intrigerende feiten: Descartes, grondlegger van de moderne filosofie, woonde jarenlang in Nederland; hij vond een vrouw, Helena, maar trouwde niet. Glasfurd vertelt Helena’s verhaal.
    Auteur
 • Robert Goddard, geboren in Hampshire in 1954, studeerde geschiedenis in Cambridge, doceerde geschiedenis aan Peterhouse College, hij was gemeenteambtenaar in Devon en vertegenwoordiger. In 1986 werd hij fulltime schrijver.
    Auteur
 • Christopher Golden heeft meerdere bestsellers op zijn naam staan. Hij werkt onder anderen samen met Mike Mignola. Zijn boeken worden in 14 talen vertaald.
    Auteur
 
<<