Auteurs

Topauteurs van Luitingh-Sijthoff zijn onder anderen Stephen King, Dan Brown, Patricia Cornwell, Lee Child, George R.R. Martin, Jill Mansell, Danielle Steel, Tony Crabbe en Samuel Bjørk. Daarnaast geeft Luitingh-Sijthoff ook diverse Nederlandse auteurs uit als Thomas Olde Heuvelt, Walter Lucius, Manon Sikkel en Marlies Slegers.

 
<<
 
 •   Auteur
 • Catherine Banner (1989) begon te schrijven op haar veertiende. Ze studeerde Engels, werkte als docent en publiceerde een succesvolle YA-trilogie. De rechten van haar roman De lange dagen van Castellamare zijn verkocht aan 22 landen. Banner woont met haar man in Turijn.
    Auteur
 • Gerrit Barendrecht is schrijver en televisieregisseur. Hij is schrijver van de avonturenroman De reis van de Gazelle. De Parijse connectie is de eerste Nederlandse thriller die zich afspeelt in negentiendeeeuws Amsterdam.
    Auteur
 • Marja Baseler wilde bibliothecaresse worden omdat ze als kind al gek was op lezen, maar ze studeerde pedagogiek. Ze heeft meer dan veertig boeken op haar naam staan. Naast schrijver is ze ook schrijfcoach.
    Auteur
 • Bradley P. Beaulieu werd verliefd op fantasy vanaf het moment dat hij De Hobbit begon te lezen op de lagere school. Hij begon zijn eerste fantasy-roman te schrijven op de universiteit. De Twaalf Koningen van Sharakhai is zijn vierde grote boek.
    Auteur
 • Simon Beckett werkte als restaurateur, gaf Engelse les in Spanje en was drummer in diverse bands voordat hij freelance journalist en schrijver werd. Hij schrijft o.a. voor The Times, The Daily Telegraph en The Observer. De geur van sterfelijkheid wordt beschouwd als zijn grote doorbraak naar de internationale thrillerwereld. 
    Auteur
 • Met De viool van mijn moeder breekt Yvonne van den Berg (1955) haar familiegeheim open. Zij speelde na haar conservatoriumstudie dwarsfluit en piano in diverse ensembles en gaf les aan conservatoria. Na haar studie Kunst en Beleid aan de RUG maakte ze carriere als beleidsmaker en organisator binnen de muziekwereld. Sinds 2000 is ze verantwoordelijk voor de programmering van de klassieke concerten in De Oosterpoort in Groningen.
    Auteur
 • Amanda heeft samen met Gina DeJesus van haar dagboek en haar herinneringen een memoir geschreven. Twee gelauwerde Amerikaanse journalisten, Mary Jordan en Kevin Sullivan, hebben dit ontstellende verhaal op papier gezet en aangevuld met achtergrondgegevens.
    Auteur
 • De Amerikaanse Flynn Berry is afgestudeerd aan de Michener Center for Writers in Austin, Texas. Lokvogel is haar debuut.
    Auteur
 • Samuel Bjørks Ik reis alleen werd direct na verschijnen een indrukwekkend – internationaal – succes. De serie met Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrollen wordt in meer dan 20 landen vertaald. Een Zweedse en een Amerikaanse tv-serie zijn in de maak.2 vragen aan Samuel Bjørk:Ik reis alleen verscheen in meer dan 20 landen. Heeft het wereldwijde succes je verwachtingen overtroffen?'Eerlijk...
    Auteur
 • Petra Boers (1968) schreef en bedacht vele prijswinnende en genomineerde creatieve non-fictie publicaties voor jongeren en kinderen. Samen met ontwerper Suzanne Hertogs maakte ze de door de pers zeer goed ontvangen boektijdschiften duf 1 en duf 2 (‘Moet aan elke puber van Nederland gratis verstrekt worden’ – vpro Gids)en de boeken Het Dufste uit duf en Springstof, een danceclopedy voor jonge dansers. Petra was o.a. vast redactielid...
    Auteur
 • Klaas Bond studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde. Hij is leraar Nederlands en had Nick en Simon in de klas. Vanaf hun vierde album lieten ze hun songteksten aan Klaas lezen. Hij kreeg inzage in de archieven, was regelmatig aanwezig achter de schermen en interviewde Nick & Simon uitgebreid voor deze biografie.
    Auteur
 
<<