Simon Beckett werkte als restaurateur, gaf Engelse les in Spanje en was drummer in diverse bands voordat hij freelance journalist en schrijver werd. Hij schrijft o.a. voor The Times, The Daily Telegraph en The Observer. De geur van sterfelijkheid wordt beschouwd als zijn grote doorbraak naar de internationale thrillerwereld. 

Bekijk hier de bibliografie
  • De geur van sterfelijkheid (2006) / The Chemistry of Death (2006)

  • Het laatste zwijgen (2007) / Written in Bone (2007)

  • Het sanatorium (2009) / Whispers of the dead (2009)

  • Niets blijft verborgen (2011) / The Calling of the Grave (2010)

  • Jacob is van mij (2012) / Owning Jacob (1998)

  • Klem (2014) / Stone Bruises (2014)

  • Watergraf (2017) / The Restless Dead (2017)

  •   

Boeken van Simon Beckett

  • ISBN 9789024575688
    Watergraf, de vijfde David Hunter-thriller van Simon Beckett, is een huiveringwekkend vervolg op zijn bestseller De geur van sterfelijkheid. 
  • ISBN 9789021020228
    De geur van sterfelijkheid van Simon Beckett is een beklemmende forensische thriller met David Hunter in de hoofdrol. Het is een ongewoon warme dag in juli. Twee jongens, Neil en Sam Yates, volgen een spoor van maden aan de rand van het Farnham-bos, vlak bij het moeras. Ze doen een verschrikkelijke...
Volg Simon Beckett