Tony Crabbe bij de School of Life

Tony Crabbe

We hebben het druk. Mailbox en to-dolijst puilen uit en de werkdruk is torenhoog, maar minder druk worden lukt maar niet. Druk zijn is de nieuwe maatschappelijke norm en hét probleem van onze tijd. Bedrijfs- en organisatiepsycholoog Tony Crabbe laat tijdens het dagseminar Nooit meer te druk op 16 november zien hoe het wél anders kan en hoe je het beste uit jezelf en je team kunt halen.

Aan de hand van nieuw psychologisch onderzoek, heldere strategieën en direct toepasbare inzichten verandert bestsellerauteur Crabbe onze blik op ‘druk zijn’. ‘Druk zijn’ lijkt status en waarde te geven, maar in feite levert  het ons niets op. Sterker nog, Crabbe laat zien dat het alleen maar nadelen heeft, zoals het sneller slijten van lichaam en brein, constante onrust, structureel tijdgebrek en een tekort aan aandacht.

De school of life organiseert op 29 september een symposium: The future of work. Tony Crabbe is één van de sprekers tijdens dit symposium. Hij zal je leren hoe je je menselijkheid in het zakelijk leven kan gebruiken.

Datum: vrijdag 29 september
Tijd: 9.00 – 17.00 uur
Locatie: DeLaMar Theater
Adres: Marnixstraat 402, 1017PL Amsterdam
Prijs: € 598,95

Dit seminar is Engelstalig.

Meer informatie of inschrijven? Het kan hier.
Tony Crabbe werkt als bedrijfspsycholoog voor multinationals wereldwijd, waaronder Microsoft, Disney, Cisco, HSBC, American Express en de World Bank. Als honorair wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van organisatiepsychologie is hij verbonden aan Brickbeck College, Universiteit van Londen. Als coach en consultant is hij expert in blijvende gedragsverandering realiseren bij groepen en individuen.